Home » Nieuws
Week 38 2017
Week 34 2017
Week 13 2017

Lezing Henk de Velde, 8-april in Sneek

De bekende zeezeiler Henk de Vlede geeft een benefietlezing in Sneek.

Datum: 8 april 2017

Aanvang: 20.00

Adres: Selfhelpweg 22 in Sneek

Henk is een inspirerende zeezeiler, die boieiend kan vertellen over al zijn zeilavonturen.

toegang tot deze avond is 7,50 euro en komt geheel ten goede aan de actie: Geaukes Dolfijntherapie.

Lees meer »
Week 44 2016

Zeilen

Zeilen

3 nov. 2016 17:34

"ZEILEN" Het cadeau voor de december maand

Alle Singlehandedzeilers zullen er reikhalzend naar uitzien, het December nummer van de ZEILEN.

Wilt u uw partner verrassen, pak dan het December nummer van ZEILEN in.

In dit nummer staat namelijk een grote reportage over de 40e Singlehanded.

 

Lees meer »
Week 41 2016
Week 40 2016

Frisia - Faam ook dit jaar weer supporter van de Singlehanded.

Wat hebben Frisia - Faam gemeen met de Singlehanded.

1 het is beiden lekker.

2 het is rekbaar.

3 ze komen ieder jaar terug.

Frisia Spekjes wie kent ze niet, de kleurige trekspek. Als je er even doorheen zit, dan is suiker de snelle oplossing, en als het dan ook nog lekker is is dat helemaal mooi. Dus ook dit jaar komen ze weer voor in de grabbag. en is het windstil dan kan je er ook nog mee knutselen.

Trakteer en knutsel snoep

Lekker voor de lol, snoep van Frisia

Lees meer »
Week 39 2016

Nauticshop sponsort de Singlehanded

De eigenaar, de Boer, van de Nauticshop twijfelde geen moment toen wij hem vroegen of hij bekend was met de Singlehanded en of hij iet wou doen voor de Singlehanded. Op beide vragen antwoorde hij met een volmondig "Ja".

De Nauticshop, een begrip in de watersport.

Welke watersporter is de Nauticshop niet eens tegen gekomen, hetzij op de markt, op de Hiswa, Boot Holland, maar ook op het World Wide Web kom je ze tegen.

Hun eerste vestiging was in Bakhuizen, maar sinds deze zomer hebben ze ook een winkel in het centrum van Lemmer.

De Nauticshop heeft het complete pakket voor de watersport, maar ook voor onderdelen, raamrubbers en ramen kan je uitstekend bij hen terecht. 

Lees meer »

Dankzij de supporters, sponsoren en de Organisatie van de Singlehanded is er dit jaar weer een bijzonder leuk gevulde Grabbag.

Alleen om de "grabbag" zou je al mee doen aan de Singlehanded

Het begint al een traditie te worden, want voor de tweede maal is er dankzij de supporters, sponsoren en de Organisatie van de Singlehanded weer een bijzonder leuk gevulde Grabbag samengesteld.

Wat de inhoud is verklappen wij nog niet, maar wij weten, dat alleen het krijgen van de grabbag bijna een reden zou zijn om je aan te melden voor de Singlehanded. 

Lees meer »

Ook dit jaar is Sonnema weer sponsor van de Singlehanded

Trots zijn wij dat Sonnema is ook dit jaar weer sponsor is van de Singlehanded.

Vorig jaar was het de eerste keer dat Sonnema de Singlehanded steunde. Dit doen ze omdat ze een band zien met hun bedrijf en de Singlehanded. Zowel Sonnema en de Singlehanded zijn gebasserd op tradities, en vakmanschap. Sonnema is een Fries bedrijf en de Singlehanded is van oorsprong ook een Fries evenement en wordt tegenwoordig weer door een Fries gezin georganiseerd. 

Sterk en eigenzinnig sinds 1860

Bij Sonnema maken we met trots en passie Sonnema Berenburg volgens dezelfde geheime receptuur als Fedde Sonnema in 1860. Al sinds 1860 wordt het oorspronkelijke Berenburg recept gebruikt en dit zal ook altijd blijven gebeuren!

Wil je zien hoe Sonnema gemaakt wordt? Dat kan! Bezoek het Sonnema bezoekerscentrum! Heb je vragen, opmerkingen of ideeën neem dan gerust contact op met Sonnema middels hetcontactformulier!

Lees meer »

Flevo Marina ook dit jaar weer sponsor van de Singlehanded, net als de andere jaren is Flevo-Marina ook dit jaar weer sponsor van de Singlehanded

Flevo Marina mogen wij bijn de thuishaven van de Singlehanded zeilers noemen. De medewerkers heten ons ieder jaar weer een warm welkom, en wij voelen os ook thuis in deze geweldige haven.

Ook dit jaar was er weer de spontane reactie op onze vraag of wij de Flevo Marina als starthaven mogen gebruiken. Graag wordt er een plaatsje voor ons ingeruimd, al zal het dit jaar iets meer puzzlen worden met het grote aantal deelnemers. Ook dit jar liggen wij de dag voor de start weer gratis in de haven. Het grote voordeel is dat de laatste benodigdheden en etenswaren direct bui de havenwinkel kunnen worden gehaald. Ook kleine zeilreparaties kunnen snel worden uitgevoerd 

Flevo Marina dé complete thuishaven aan het IJsselmeer. Direct gelegen aan het IJsselmeer vlakbij Lelystad is jachthaven Flevo Marina dé ideale uitvalsbasis voor uw vaartochten naar de oude Zuiderzeestadjes, de Friese meren, Randmeren of de Waddeneilanden.

Met een gezellig en sfeervol restaurant, een ruim gesorteerde watersportwinkel, voldoende parkeergelegenheid(bewaakte), zeer goede winterbergingsfaciliteiten, een uitgebreide Yachtservice en Refit afdeling en een eigen zeilmakerij (Skips Sails) is Flevo Marina de complete thuishaven voor u en uw schip.

Lees meer »

Swiss-Tech is ook sponsor van de Singlehanded

De heer Jaarsam van de firma Swiss-Tec reageerde heel enthousiast toen wij hem benaderden voor een eventuele bijdrage vooor de de Grabbag. Hij ging zelf zover dat hij ook nog een sponsorbijdrage in natura deed, en zoiets is altijd welkom.

Info SwissTech-Benelux.

SwissTech Benelux is importeur van SWI-TEC. Alle SWI-TEC watersportartikelen worden bedacht en gemaakt in de fabrieken in Zwitserland, Duitsland en Spanje. 
Onze producten komen voort uit de ervaring van watersporters, die onze producten gebruiken tijdens hun vaar- en zeiltochten over de gehele wereld.
 

Watersportartikelen en aanverwante handige producten voor op de boot of camping vindt u hier op www.watersportXspecial.nl: uw online watersportwinkel.

Alle watersportartikelen en boot accessoires die wij aanbieden zijn van een hoge kwaliteit. Als fervente zeiler testen we veel artikelen zelf en we luisteren goed naar de feedback van onze particuliere klanten en zakelijke afnemers. Zo houden we de kwaliteit van ons aanbod van watersportartikelen hoog.

Iedere maand vindt u in de online watersportwinkel speciale aanbiedingen en acties, dus kom regelmatig even langs. Of schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Dat kan via het formuliertje aan de rechterkant van iedere pagina.

Lees meer »
Week 38 2016

DirectSigns, sponsor van de Singlehanded.

Hoe je met geluk spontaan een sponsor krijgt.

Op de zaak komt altijd veel reklamewerk binnen, het meeste is niet echt interesant, maar 1 folder was dat in mijn ogen wel. Dat was een folder, welke in juni in de bus viel. Bij deze folder waren een aantal sampels van naamplaatje bijgesloten. Deze plaatjes trokken de aandacht, qua kwaliteit en uitstraling, dus deze appart gelgd. Nu de Singlehanded weer naderde deze folder opgezocht en een offerte aangevraagd voor herrinneringsplaatjes voor de 40e Singlehanded. Tot mijn verbazing kreeg ik bericht terug van DirectSigns dat zij ons graag wilden sponseren. Dit is natuurlijk een fantastisch bericht en hebben wij in dank aanvaart.

 

Een korte beschrijving van wat DirectSigns doet:

Klant zijn bij DirectSigns is "Eenvoudig, Snel en Correct". DirectSigns BV maakt lasergegraveerde borden op bestelling en naar uw ontwerp. En bestelt u vandaag heeft u morgen de bestelling binnen. Bekijk graag onze website voor meer informatie. DirectSigns steunt de "Singlehanded"-race sinds 2016.

Lees meer »

Feestelijke prijsuitreiking 40e Singlehanded is op 5 februari

Feestelijke prijsuitreiking voor de 40e Singlehanded is op Zondag 15 februari 2017.

Op zondag de 5e februarie is er een feestelijke prijsuitreiking ter ere van de 40e Singlehanded, deze zal plaatsvinden in restaurant Äan ut Water" te Lelystad.

Omdat wij er iets speciaals van willen maken, verzoeken wij jullie om je hiervoor aan te melden. Ook kunt u meedoen aan een, heerlijk maar o zo gezellig buffet.

Tijdens dit buffet, maar ook daarna kunt u onder het genot van een drankje napraten met de mededeelnemers van de 40e Singlehanded. Ook u partner is welkom.

Voor meer infiormatie en aanmelding, klikt u op de onderstaande link.

Feestellijke prijsuitreiking

Lees meer »

Damarin Jachtbouw, sponsort de Singlehanded

Ad Van Dam, van Damarin Jachtbouw, twijfelt geen moment en bied spontaan aan om de Singlehanded te sponseren.

 

Damarin is een jachtwerf, rustiek gelegen langs de Hollandsche IJssel in Gouda. Sinds 1995 kunt u hier terecht voor ambachtelijk gebouwde Motorsloepen, Zeilsloepen, Cruisers en Tenders.
Om het 20 jarig jubileum te vieren is in 2015 de D-sailer 23 aan het programma toegevoegd. Alle modellen worden in eigen beheer ontwikkeld, gebouwd en verkocht.
Dit proces gebeurd volledig in Nederland. De werf heeft bijna 300 boten gebouwd en ze doen ook elk soort onderhoud aan elke boot.

 

Lees meer »

Deelnemers zijn live te volgen.

Alle deelnemers die zich hiervoor aanmelden zijn live te volgen.

Dit is leuk voor de thuisblijvers en iedere deelnmer kan later zelf zijn gehele Singlehanded terug zien.

De beelden kunnen zowel in 1D alswel in 3D ziichtbaar gemaakt worden.

Iedere deelnmer die hieraan mee wil doen moet zich even via de organsisatie aanmelden. dit bij voorkeur vroegtijdig en per e-mail. U ontvangt hierna de instructies.

 

Lees meer »
Week 37 2016

Het Reglement is op enkele punten aangepast, download altijd de laatste versie

Wijzigingen in het Reglemant

Het Reglement is op enkele punten aangepast, download altijd de laatste versie.

-1 Het verplichte minimale aaneengesloten aantal rusturen is 7 uur.

-2 Dieptemeter mag ook een peilstok zijn.

-3 Inleveren van de verslagen, journaal et cetera MOET in de originele map en mogen geen kopieen zijn.

-4 Losse bladen worden niet meer gecontroleerd en tellen dus niet meer mee voor de uitslag.

   (Wil je kopieen voor jezelf fotografeer of kopieer deze uit de map)

-5 Binnen 4 dagen na de finish mag je als extra een duidelijk geschreven journaal en/of logboek indienen. Deze wordt puur gebruikt om het originele te verduidelijken en moet dus excact de zelfde tekst bevatten als het origenele exemplaar. 

 

Lees meer »
Week 36 2016

Het blad Zeilen is nu naast deelnemer ook sponsor geworden van de Singlehanded

De redactie van het blad zeilen had zich in het voorjaar al aangemeld om met een eigen boot mee te doen aan de Singlehandedilen. Dat is natuurlijk geweldig leuk. Toen wij vroegen of zij ook wat in de goodybag wilden stoppen, was het antwoord "Wij willen wel meer, wij willen iets in de Goodybag doen maar willen jullie ook sponsoren". Uiteraard vinden wij dat geweldig en is een opsteker voor de Singlehanded.

Het blad Zeilen is hét platform voor zeilers, door zeilers. Elke maand een tijdschrift in printversie en digitaal. Dagelijks online met het laatste zeilnieuws.

 

Lees meer »