29 Januari 2022 is de prijsuitreiking 44e Singlehanded en de 3e Duohanded

Gepubliceerd op 24 september 2021 om 16:54

Singlehanded en Duohanded 2020

Wij hebben bewust een periode van stilte gehandhaafd, dit om eerst de storm van verboden en geboden maar eens over ons heen te laten waaien. Maar nu is er nieuws, vanaf deze week werken we de lijst met de deelnemers weer bij, want wij gaan er van uit dat de Singlehanded en de Duohanded doorgaan.

Lees meer »

Gift voor de KNRM

Door een spontaan initiatief van de deelnemers van de Singlehanded en de Duohanded kunnen we een grote gift doen aan de KNRM. 28 deelnemers hebben spontaan hun borg afgestaan om deze te schenken aan de KNRM. De organisatie van de Singlehanded en de Duohanded vullen het bedrag aan tot 800 euro. …

Lees meer »

42e Singlehanded, het aftellen is begonenn.

Het aftellen is begonnen voor de 42e Singlehanded, een zeilprestatie tocht voor solozeilers over 200 Myls. De havens die we aan gaan doen hebben enthousiast gereageerd en zien ons net als de andere jaren graag komen. De zeilopdracht is klaar evenals de startkokers. Nu de trackers updaten met de juiste gegevens en de mapjes voor de deelnemers vullen.

Lees meer »

Naast de Oosterburen melden nu ook onze zuiderburen zich aan.

Hadden we vorig jaar deelnemers uit Nederland, Duitsland en Nieuw Zeeland. Dit jaar mogen wij ook een Belgische deelnemer welkom heten. Ondertussen zijn wij druk bezig met de voorbereiding en is de vaaropdracht nagenoeg klaar, komen de leuke dingen voor de deelnemers langzaam binnen. Nu is het nog de startkokers vullen het drukwerk maken en de Trackers bij werken, dus alom drukte hier en komen we soms handen tekort om alles op tijd klaar te krijgen. Volgend jaar moeten we er misschien toch een paar handjes bij hebben. 

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.