Nieuws Nieuws

Gepubliceerd op 8 september 2015 om 16:04

* 1e vrouw heeft zich ingeschreven.
* Nieuwe sponsoren
* Twitter

 1e vrouwelijke deelneemster heeft zich ingeschreven.

Karin van de Meer heeft zich als 30e ingeschreven voor deelname aan de Singlehanded. Karin zeilt met de "No Pressure" een Waarschip 570. Wij hopen dat het voorbeeld van Karin meer vrouwen over de streep trekt om ook aan de Singlehanded mee te doen.

_____________________________________________  Nieuwe sponsoren.

Door actief met de nieuwe site bezig te zijn en het benaderen van bedrijven lukt het om sponsoren geïnteresseerd te krijgen voor de Singlehanded.

Zo is Flevo Marine al jarenlang een zeer trouwe sponsor, maar zijn er ook nieuwe sponsoren bijgekomen. Ventilatieweb, Fri-Tec zijn nieuwe sponsoren en als laatste is Miedema Sails er als sponsor bijgekomen. Iets nieuws is ook de supporter van de Singlehanded. Een bedrijf of privé persoon kan supporter worden door iets te schenken voor de deelnemers. Zo is Frisia snoep uit Harlingen de eerste supporter geworden. Zonder deze bedrijven zou het organiseren van de Singlehanded wel moeilijk worden, dus denk aan deze bedrijven als u eens iets wilt aanschaffen.

______________________________________________  Twitter.

Op de pagina "NIEUWS" is nu een extra kolom. In deze kolom verschijnen alle Tweets die over de Singlehanded gaan. Ook kunt u de Singlehanded volgen. De Twitter naam is Singlehanded0 en om een Tweet naar Singlehanded te sturen maakt u een Tweet  met #singlehanded0 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.