Swiss-Tech is ook sponsor van de Singlehanded

Gepubliceerd op 27 september 2016 om 09:42

Swiss-Tech is ook sponsor van de Singlehanded

De heer Jaarsam van de firma Swiss-Tec reageerde heel enthousiast toen wij hem benaderden voor een eventuele bijdrage vooor de de Grabbag. Hij ging zelf zover dat hij ook nog een sponsorbijdrage in natura deed, en zoiets is altijd welkom.

Info SwissTech-Benelux.

SwissTech Benelux is importeur van SWI-TEC. Alle SWI-TEC watersportartikelen worden bedacht en gemaakt in de fabrieken in Zwitserland, Duitsland en Spanje. 
Onze producten komen voort uit de ervaring van watersporters, die onze producten gebruiken tijdens hun vaar- en zeiltochten over de gehele wereld.
 

Watersportartikelen en aanverwante handige producten voor op de boot of camping vindt u hier op www.watersportXspecial.nl: uw online watersportwinkel.

Alle watersportartikelen en boot accessoires die wij aanbieden zijn van een hoge kwaliteit. Als fervente zeiler testen we veel artikelen zelf en we luisteren goed naar de feedback van onze particuliere klanten en zakelijke afnemers. Zo houden we de kwaliteit van ons aanbod van watersportartikelen hoog.

Iedere maand vindt u in de online watersportwinkel speciale aanbiedingen en acties, dus kom regelmatig even langs. Of schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Dat kan via het formuliertje aan de rechterkant van iedere pagina.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.