Flevo Marina ook dit jaar weer sponsor van de Singlehanded

Gepubliceerd op 27 september 2016 om 10:33

Flevo Marina ook dit jaar weer sponsor van de Singlehanded,
net als de andere jaren is Flevo-Marina ook dit jaar weer sponsor van de Singlehanded

Flevo Marina mogen wij bijn de thuishaven van de Singlehanded zeilers noemen. De medewerkers heten ons ieder jaar weer een warm welkom, en wij voelen os ook thuis in deze geweldige haven.

Ook dit jaar was er weer de spontane reactie op onze vraag of wij de Flevo Marina als starthaven mogen gebruiken. Graag wordt er een plaatsje voor ons ingeruimd, al zal het dit jaar iets meer puzzlen worden met het grote aantal deelnemers. Ook dit jar liggen wij de dag voor de start weer gratis in de haven. Het grote voordeel is dat de laatste benodigdheden en etenswaren direct bui de havenwinkel kunnen worden gehaald. Ook kleine zeilreparaties kunnen snel worden uitgevoerd 

Flevo Marina dé complete thuishaven aan het IJsselmeer. Direct gelegen aan het IJsselmeer vlakbij Lelystad is jachthaven Flevo Marina dé ideale uitvalsbasis voor uw vaartochten naar de oude Zuiderzeestadjes, de Friese meren, Randmeren of de Waddeneilanden.

Met een gezellig en sfeervol restaurant, een ruim gesorteerde watersportwinkel, voldoende parkeergelegenheid(bewaakte), zeer goede winterbergingsfaciliteiten, een uitgebreide Yachtservice en Refit afdeling en een eigen zeilmakerij (Skips Sails) is Flevo Marina de complete thuishaven voor u en uw schip.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.